Як виростити и віховаті хлопчика ?

Народження сина в родіні накладає на Батьків певні зобов'язання. Виростити справжнього чоловіка з но кріхітного чоловічка - справа клопітна, альо все зусіль окупляться, коли ВІН стані дорослим.
Інструкція
1
Показу мужність з прикладу тата. Хлопчики прагнуть у всьому наслідуваті свого батька, ВІН для них головний приклад и стимул розвіватіся. Саме тому, бажаючі Щось Отримати від сина, тата повінні активно показуваті Це Якість або вміння своєю Божою поведінкою. ЯКЩО ви мати-одіначка, залучайте до виховання сина дідусів, дядьків або своїх добрих друзів, Дійсно здатно стати прикладом.
2
Пріщеплюйте повагу до Жінок. Це Одне з найважлівішіх якости справжнього чоловіка. Син повинен поважаті вас, свою сестру та інших представніць слабкої статі, Що йо оточують. ЯКЩО ВІН б'ється з дівчаткамі, поговоріть з ним по-дорослому, поясніть, Що жінки потребують турботи І не можут Відповісти на удари сильного чоловіка.
3
Вихов у сина Відчуття охайності. Воно винне проявлятіся в усьому - від йо одягу до стану кімнаті або особистого куточками в Будинку. Разом забирайте, просите малюка ховати іграшки на Місце. Постарайтеся розтлумачіті йому, Що ті, Як ВІН віглядає, впліває на дання до неї оточуючіх. Підбірайте одяг спільнімі зусилля, враховуючих йо побажання, щепіть почуття стилю.
4
Віддайте дитини в спортивну секцію. Спорт Дає безліч позитивних якости: вітрівалість, фізична сила, прагнення до перемоги. Заняття боротьбою або футболом принесуть однаково позитивний результат. Головне, не робіті нічого насильно - дитина повинна сама візначітіся в інтересі до того чи іншого виду спорту.
5
Просіть у сина допомог. Хлопчик відчуває себе набагато дорослішімі, коли мама чи тато просячи йо (зовсім Як доросло) Допомогти їм у Чомусь. Мама повинна прівчаті сина до роботи по дому, тому Варто залучати йо до миттю посуд, прибирання та іншім клопотами. Папа ж винен навчіті дитини іншім речам - беріть малюка в гараж для ремонту автомобіля або мотоцикла, разом забивайте Цвях и чините стільці.
Зверніть УВАГА

Хлопчик повинен рости самостійніше дівчаток. Це не означає, Що з дитинства йо потрібно кідаті в доросле життя без наочний, а й ГІПЕР-турбота буде зайвих.
Корисні поради

Не забувай про Ніжність. Батьки, активно прагнуть виростити «справжнього мужика» навряд чи отрімають у підсумку чоловіка. Грубе звернення, Відмова в допомозі и відсутність проявів ніжності и турботи про дитини прізведе до не самим Кращим результатами. У своїх благих Прагнення постарайтеся не кідатіся в крайнощі.